Een nieuwe website

maar dan commercieel ondersteund

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stijl9/domains/stijl9.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Een complete website met makkelijk beheersysteem. Dat biedt Stijl9 in combinatie met de kennis om jouw bezoekers te converteren naar klanten. Ik ontwerp je website met open source systemen zoals Wordpress, Drupal of Magento. Binnen deze systemen heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan waarmee ik per systeem een snelle implementatie kan garanderen. Soms duurt het nog geen twee weken voordat je nieuwe website online staat.

Wanneer ik een website ontwerp is dat gericht op de verkoop van jouw product of dienst. Daar heb je publiek voor nodig. De vindbaarheid middels zoekmachines (SEO) zal daarom geoptimaliseerd worden. Daarnaast implementeer ik graag enkele slimme online marketing instrumenten die het voor jou mogelijk maken om in contact te komen met je website bezoekers.

Een hoog rendement op je website

Wanneer ik je nieuwe site ga ontwikkelen wil ik altijd graag weten welke gegevens er bekend zijn. Hoeveel bezoekers je hebt en wat er nu aan omzet uit gegenereerd wordt. Met enkele kleine ingrepen kan ik dat al zichtbaar maken via Google Analytics. Het is mijn doel om je nieuwe website beter op te zetten dan je huidige site. Een verhoging van het aantal contactmomenten via de website is dan het doel.

Voor wie ontwikkelt Stijl9 websites?

Stijl9 richt zich op midden- en kleinbedrijven,die toe zijn aan hun tweede of derde website. Website eigenaren die weten dat er meer uit hun website te halen is en daar de tijd rijp voor vinden. Als je meer verkeer, sociale media interacties, of conversie wilt om leads en omzet te verhogen, dan maak ik graag jouw site. Doordat ik je site met een open source systeem bouw, is deze website 'modulair' opgebouwd. Uw website bestaat dus uit 'legoblokken'. Hierdoor is het makkelijk om in een latere fase eenvoudig je website te verbeteren naar de behoefte van jouw doelgroep.

Gemiddeld is de oplevering van dit pakket binnen een maand. U heeft dus een complete nieuwe website in minder dan een maand!

Stijl9 verwerkt de door u ingevulde persoonsgegevens overeenkomstig het door haar opgestelde privacy statement.

Over Stijl9

In 2005 begonnen als een full-service webontwikkelaar. Inmiddels zijn we doorontwikkeld tot een bureau dat websites optimaliseerd tot slagvaardige leadgenerators.

 

CONTACTGEGEVENS

  • Wielingenstraat 6 III,
       Purmerend
  • Tel: +31 75 7718 609
  • contact
  • Linkedin